Blog
-
September loopt op zijn einde en dat betekent dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Herfst betekent niet alleen kleurrijke natuur door de verkleurde bladeren, maar ook kleur op uw bord. In dit nummer van het Eet Smakelijk Magazine vertellen we u alles over ons nieuwe menu voor deze herfst en winter.
-
Bent u als diëtist, mantelzorger of beheerder van een zorginstelling op zoek naar een manier om makkelijk kwalitatief hoogwaardige en gezonde kant-en- klaarmaaltijden voor uw cliënten of familieleden te verzorgen? Dan biedt Maaltijdservice.nl uitkomst.
-
Veel mensen kijken er ieder jaar naar uit: het aspergeseizoen. De asperges worden bedekt onder een lekkere hollandaisesaus, gaan in de soep of krijgen een andere mooie bereiding. Het witte goud is niet alleen smaakvol, maar zit ook nog eens boordevol gezondheidsvoordelen.
-
De laatste jaren is het steeds meer een onderwerp van discussie geworden: vlees eten. Maaltijdservice.nl doet zijn best om ervoor te zorgen dat u een eerlijk stukje vlees op uw bord heeft.
-
Nieuw bij Maaltijdservice.nl: de soepen en maaltijden van Oma's Soep. Stamppotten, stoofpotten en soepen samengesteld door oma's met vele decennia aan kookervaring. Oma's Soep zich in voor de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen.
-
Een grote groep mensen staan elke dag weer klaar om iemand in hun naaste omgeving bij te staan: de mantelzorgers! Die hulp kan variëren van enkele uren per week voor een korte periode tot jarenlange intensieve hulp. Op 10 november worden we deze soms onzichtbare helden in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg.
-
Vitamines zijn erg belangrijk en ze komen op verschillende manieren in ons lichaam terecht.Vitamine D komt in ons lichaam door zonlicht en de juiste voeding. Maar in welke voeding vinden we de meeste vitamine D terug? En wat is vitamine D eigenlijk?
-
Eiwitverrijkt voedsel is een uitkomst als u extra eiwitten nodig heeft of niet makkelijk aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid komt. In dit artikel leest u alles over het belang van eiwitverrijkt voedsel - zoals dat van Carezzo - en over gemakkelijk en smaakvol eiwitverrijkt eten kan zijn.
-
In maart stonden wij al stil bij de Week zonder Vlees, oftewel vegetarisch eten. Sommige mensen kiezen ervoor om zelfs veganistisch te eten. Wat is dit precies en waarom gebeurt het steeds meer?
-
Deze hele week staat bij ons in het teken van de week zonder vlees. Doet u ook mee? Een keer een weekje zonder vlees, dat is om verschillende reden echt wel een goed idee!