Kip Sukiyaki met sambalboontjes en bami goreng

625 gram

Kip Sukiyaki met sambalboontjes en bami goreng. Lekker een keer wat anders. Dit is wel een wat groter gerecht.
Op voorraad
€ 7,95
Voeg toe aan favorieten

Maaltijdomschrijving

Kip Sukiyaki met sambalboontjes en bami goreng. Lekker een keer wat anders.

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product.

Soort
Per 100 gram
Energie
408 kJ (97 kcal)
Vetten
2.7 g
Waarvan verzadigde vetzuren
0.7 g
Koolhydraten
12.1 g
Waarvan suikers
3.9 g
Eiwitten
4.9 g
Zout
0.91 g

Allergenen

Bevat: selderij, ei, soja, tarwe, glutenbevattende granen

Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar onder andere ook noten en pinda's worden verwerkt.

Ingrediënten

36% bami (63% TARWEMIE, prei, 7% KIPPENEI (vrije uitloop), wortel, taugé, plantaardige olie (volledig geraffineerde soja), suiker, zout, ui, gistextract (gistextract, zout, plantaardige olie (zonnebloem))), 23% sperziebonen, 12% kipfilet (95% kippenvlees, zout, water, aardappelzetmeel, natuurlijk aroma, gekarameliseerde suiker), water, 5% ui, 4% tomaat, 2% champignons, 1% rode paprika, 1% prei, suiker, 1% winterpeen, <1% sambal oelek (rode peper, water, zout, gemodificeerd maïszetmeel, geneutraliseerde azijn), plantaardige olie (SOJA, raapzaad, ui), gemodificeerd maïszetmeel, natuurazijn, kokos, knoflook, kruiden (SELDERIJ), specerijen, zout, natuurlijk aroma, glucosestroop, dextrose, groentepoeder (knoflook, ui, wortel, prei), gedroogde groenten (ui), aardappelzetmeel, specerijextracten, SOJA, ammoniumchloride, verdikkingsmiddelen: carrageen, guarpitmeel, E466, kleurstof: karamel.

Bereidingswijze

U kunt dit product verwarmen in de magnetron: Prik gaatjes in de folie. Stel uw magnetron in op 800-1000 watt en verwarm één maaltijd ongeveer 6 minuten. Voor een kop soep kunt u 1 à 2 minuten rekenen.

Bewaarcondities

Minimaal 12 dagen houdbaar indien niet geopend en direct na ontvangst bewaard in koeling van maximaal 5 graden. Dit product kan worden ingevroren.
Art. nr. 178548

Onze klanten over maaltijdservice.nl