Maaltijdomschrijving
Rendang van Oma Ellen uit Indonesië! De rendang is gemaakt van Indonesisch stoofvlees met 2 Beter Leven Sterren, en heeft urenlang opgestaan zodat het vlees heerlijk mals is geworden. De sajoerboontjes en de verstopte groenten in de rijst zorgen voor de vitamines, voor een voedzame maaltijd. 2 BETER LEVEN STERREN
Voedingswaarden
Deze waarden gelden voor het onbereide product.
Energie
444 kJ
(106 kcal)
Waarvan verzadigde vetzuren
0.7 g
Ingrediënten
rijst, 12% haricots verts, 11% runderpoulet (97% rundvlees (Beter Leven keurmerk 2 sterren), zout, peper, gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, gekarameliseerde suiker), water, ui, witte kool, waterkastanjes, rode paprika, erwten, tomaten, kokosnootextract, plantaardige olie (zonnebloem, koolzaad), gemodificeerd maïszetmeel, knoflook, zout, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), suiker, SOJA, tamarinde, gember, rode peper, (geneutraliseerde) azijn, koenjit, rundvleesextract, runderextract, gistextract, (natuurlijk) aroma, specerijen, groentepoeder (ui, paprika, knoflook), wijnazijn, kokos, conserveermiddel: melkzuur, pastinaak, wortelsap, uiensap, preisap, melasse, komijn, koriander(zaad), kruidnagel, kaneel, zwarte peper, gember, anijszaad, kardemom, karwijzaad, witte peper, chilies, galangal, citroengras, zwarte knoflook, limoenblad, laurier, kaneel, ammoniumchloride.
Bereidingswijze
Verwarm het gerecht gedurende 5 minuten op 700 watt. Na bereiding 1 minuut laten staan, daarna de folie verwijderen en omscheppen voor consumptie.
Bewaarcondities
Minimaal 5 dagen houdbaar. Mits gekoeld bewaard in gesloten verpakking bij max. 6°C.
Art. nr. 161672